Модел: 106 плитка резба

10 700,00 MKD

Карактеристики:

*МДФ (медијапан) фарбан со полиуретанска боја
*Димензии: по мерка
*Правец на отварање навнатре и нанадвор
*Исполана картонско саќе (камена волна или иверка опција)
*Ширина на каса:по мерка
*Дебелина на крилото  - 40 мм (60мм опција)
*Дебелина на МДФ (медијапан) на крилото -  4 мм (6мм опција)
*Первази полукружни или рамни
*ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНA

banner katalog 1

Можност за плаќање со:

Online поддршка

Следете не на: