Модел: МДФ фарбан со отвор

14 900,00 MKD

Карактеристики:

*МДФ (медијапан) фарбан со полиуретанска боја
*Боја по желба
*Димензии: по мерка
*Правец на отварање навнатре и нанадвор
*Исполна со картонско саќе (камена волна или иверка опција)
*Ширина на каса: по мерка
*Дебелина на крилото - 40 мм (60мм опција)
*Дебелина на МДФ (медијапан) на крилото - 4 мм (6мм опција)
*Первази полукружни или рамни
*ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНA

banner katalog 1

Можност за плаќање со:

Online поддршка

Следете не на: