Модел:Темен даб

8 900,00 MKD

Карактеристики:

*МДФ (медијапан) обложен со ЦПЛ фолија
*Димензии: 70,80 и 90 см
*Правец на отварање навнатре и нанадвор
*Исполна со картонско саќе 
*Ширина на каса:од 11,5-30см
*Дебелина на крилото  - 40 мм 
*Дебелина на МДФ (медијапан) на крилото - 4 мм 
*Первази полукружни

*Каса полукружна
*ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНA

banner katalog 1

Можност за плаќање со:

Online поддршка

Следете не на: