Footer Dark

За нас

Сигурносните врати “Полар” се бренд на фирмата “Полар интернационал”.
Фирмата “Полар интернационал” е формирана во 2008 година, како сестра фирма на “Полар дооел”, која постои од 1991 година…

Контакт

Бул. Партизански Одреди бр.107 Скопје 1000 Македонија

Newsletters

Зачленете се за да ги дознаете новостите од нас. Внесете го Вашиот email во формата

Copyright © 2020 Полар интернационал Сите права задржани

No products in the cart.