Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Прикажи 9 24 36

Алјаска

20900 ден
 • Состав –  МДФ+метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
 • Дебелина на МДФ панел – 8мм
 • Две брави
 • Цилиндри – кодиран на главна брава,на секундарна патент
 • Димензии на вратата – 205*95см
 • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
 • Правец на отварање – навнатре и нанадвор

ГРЕ Фурнир

From 29000 ден
 • Состав МДФ+метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 0,8мм
 • Метална шток каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 8мм
 • МДФ панел ообложен со фурнир или фарбан
 • Боја или бајц по избор
 • Гравура по избор
 • Брава – Securemme
 • Цилиндри –  MG Кодирани
 • Димензии на вратата – по мерка
 • Довратник со термопан стакло провидно или пескарено
 • Метална решетка на довратник
 • Цена – 29,000 денари на шток каса
 • Цена – 36,000 денари со шток каса +  МДФ каса

Допо 120 бела

18000 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Допо 120 кафена

18500 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Допо 140 бела

21900 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Истанбул бела

20900 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*140см Димензии потребни за монтажа – 207*142см

Истанбул бела допо

25400 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Истанбул кафена

18500 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

Истанбул кафена допо

25200 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Јин Јанг

14300 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

ЛТ Бела

14300 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

ЛТ Кафена

13450 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,2мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*86см,205*90см,205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*88см,207*92см,207*97см Правец на отварање – навнатре и нанадвор