Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

Противпожарна врата 1

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит

Противпожарна врата 2

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит

Противпожарна врата 3

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит

Противпожарна врата 4

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит

Противпожарна врата 5

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит

Противпожарна врата 6

Противпожарни врати со сертификат за огноотпорност од 30/60/90 и 120 минути. Вратите се изработуваат по мерка. Бојата може да е : бела,кафена,црна,антрацит