Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

Гриџо

Original price was: 19900 ден.Current price is: 18100 ден.
  • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
  • Дебелина на МДФ панел – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата од залиха – 203*95см и или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Стил антрацит

Original price was: 29500 ден.Current price is: 20900 ден.
• Состав – Метална каса +челично крило • Метална потконструкција исполнета со камена волна • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм • Метална плитка каса • Дебелина на лим на каса – 1,4мм • Дебелина на метал на панел на крило – 1,4мм • Две брави КАЛЕ • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент) • Димензии на вратата – од залиха 203*95см или по мерка • Димензии потребни за монтажа – 205*97см Изработка по мерка - Побарај понуда

Стил бела

Original price was: 29500 ден.Current price is: 20900 ден.
• Состав – Метална каса + челично крило • Метална потконструкција исполнета со камена волна • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм • Метална плитка каса • Дебелина на лим на каса – 1,2мм • Дебелина на метал на панел на крило – 1,4мм • Две брави КАЛЕ • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент) • Димензии на вратата – 203*95см или по мерка • Димензии потребни за монтажа – 205*97см Изработка по мерка - Побарај понуда