Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ТК Алуминиум

53500 ден
 • Состав Камен фурнир +метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса или металана длабока каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на панел + камен  – 10мм
 • Две брави ДАФ
 • Цилиндри ДАФ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

ТК Венус плитка каса

19900 ден
 • Состав Камен фурнир +метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса или металана длабока каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на панел + камен  – 10мм
 • Две брави ДАФ
 • Цилиндри ДАФ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

ТК Стоун

29500 ден
 • Состав Камен фурнир +метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса или металана длабока каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на панел + камен  – 10мм
 • Две брави ДАФ
 • Цилиндри ДАФ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

ТК Термо

58500 ден
 • Состав ТЕРМО ДРВО+метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса или длабока метална каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 22мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
 • Отпорна на надворешни влијанија
Изработка по мерка - Побарај понуда

ТК Термо Допо

76500 ден
 • Состав ТЕРМО ДРВО+метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса или длабока метална каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 22мм
 • Довратник или надвратник со термо стакло и метална решетка
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
 • Отпорна на надворешни влијанија
Изработка по мерка - Побарај понуда