10,400.00ден

  • Состав – 4мм ХДФ, фарбан со полиуретанска боја, брава, шарки
  • Димензии – по мерка
  • Боја по избор од РАЛ карта
  • Первази – рамни или полукружни
  • Исполна – саќе

ОПЦИИ

  • Магнет брава – 300 денари
  • Отвор за стакло – 1.200 денари
  • Надсветло – 3.000 денари
  • Вкопани шарки – 3.000 денари
  • Цилиндер – 350 денари