11,800.00ден

 • Состав – 4мм МДф, обложен со природен фурнир, брава, шарки
 • Димензии – по мерка
 • Первази – рамни или полукружни
 • Исполна – саќе

ОПЦИИ

 • Бајц – 1.200 денари
 • Гравура – 1.000 денари
 • Магнет брава – 300 денари
 • Отвор за стакло – 1.800 денари
 • Надсветло – 3.000 денари
 • Иверично јадро + 4 краки шарки – 2.400 денари
 • Вкопани шарки – 3.000 денари
 • Цилиндер – 350 денари