11,500.00ден

  • Состав – Метал
  • Фарбана електростатски
  • Исполна –  саќе
  • Дебелина на лим на крило – 1,0мм
  • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
  • Две брави
  • Цилиндри – кодирани
  • Димензии на вратата – 205*95см
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см