14,900.00ден

 • Состав – 4мм МДф, фарбан со полиуретанска боја, брава, шарки
 • Димензии – по мерка
 • Принт по избор (еднострано)
 • Первази – рамни или полукружни
 • Исполна – саќе

ОПЦИИ

 • Боја по РАЛ карта – 1.200 денари
 • Принт двострано – 3.600 денари
 • Магнет брава – 300 денари
 • Отвор за стакло – 1.200 денари
 • Надсветло – 3.000 денари
 • Иверично јадро + 4 краки шарки – 2.400 денари
 • Вкопани шарки – 3.000 денари
 • Цилиндер – 350 денари