20,800.00ден

 • Состав – 4мм МДФ, фарбан со полиуретанска боја, брава, шарки
 • Димензии – по мерка
 • Отвор за стакло по избор
 • МДФ решетка по избор
 • Первази – рамни или полукружни
 • Исполна – саќе

ОПЦИИ

 • Боја по РАЛ карта – 1.800 денари
 • Магнет брава – 350 денари
 • Плитка гравура – 1.000 денари
 • Отвор за стакло – 1.500 денари
 • Надсветло до 60см  – 3.600 денари
 • Вкопани шарки – 3.000 денари
 • Цилиндер – 350 денари
 • Иверично јадро + 4краки шарки – 3.000 денари