25,500.00ден

  • Состав – 6мм ХДФ, фарбан со полиуретанска боја, брава, шарки
  • Димензии – по мерка
  • Панфлекс стакло по избор
  • Первази – рамни или полукружни
  • Исполна – саќе

ОПЦИИ

  • Боја по РАЛ карта – 1.200 денари
  • Магнет брава – 300 денари
  • Надсветло – 3.000 денари
  • Цилиндер – 350 денари