13,200.00ден

  • Состав – 4мм МДф, фарбан со полиуретанска боја, брава, шарки
  • Димензии – по мерка
  • Первази – рамни или полукружни
  • Исполна – саќе

ОПЦИИ

  • Магнет брава – 300 денари
  • Плитка гравура по желба – 1.000 денари
  • Отвор за стакло – 1.200 денари
  • Иверично јадро + 4 краки шарки – 2.400 денари
  • Вкопани шарки – 3.000 денари
  • Цилиндер – 350 денари