22,100.00ден

 • Состав – 4мм МДф,обложен со природен фурнир,брава,шарки
 • Димензии – по мерка
 • Бајц по избор
 • Плитка гравура по избор
 • Фурнир – даб или бука
 • Первази – рамни или полукружни
 • Исполна – саќе

ОПЦИИ

 • Бајц – 1.800 денари
 • Магнет брава – 350 денари
 • Плитка гравура – 1.000 денари
 • Отвор за стакло – 2.000 денари
 • Надсветло до 60см – 3.600 денари
 • Вкопани шарки – 3.000 денари
 • Цилиндер – 350 денари
 • Иверично јадро + 4 краки шарки – 3.000 денари