14,500.00ден

  • Состав – 4мм МДФ обложен со ЦПЛ фолија,брава,шарки
  • Исполна – саќе
  • Первази – дрвени,полукружни
  • Каса – Дрвена,полукружна

ОПЦИЈА

  • Магнет брава – 300 денари
  • Отвор за стакло – 3.600 денари