12,800.00ден

  • Состав – 4мм ХДФ, фарбан со полиуретанска боја, МДФ кутија, шина
  • Димензии – по мерка
  • Первази – рамни или полукружни
  • Исполна – саќе

ОПЦИИ

  • Боја по РАЛ карта – 1.200 денари
  •  Отвор за стакло – 1.200 денари
  • Надсветло – 3.000 денари
  • Иверично јадро – 1.800 денари
  • Вкопани рачки – 800 денари
  • Брава и цилиндер  – 2.000 денари