8,700.00ден

  • Состав – 4мм МДФ обложен со меламин фолија, брава, шарки
  • Димензии – 68*203см, 79*203см, 89*203см
  • Димензии потребни за монтажа – 72*205см,82*205см,92*205см
  • Первази и каса рамни
  • Исполна – дрвена конструкција