Бесплатна достава насекаде во Македонија.

За нарачка на врата, искористете една од наведените опции:

1) Нарачка на врата може да се направи на еден од телефоните:
071/331-881 или 02/30-62-08

2) Социјална мрежа FB – Нарачај овде

3) Нарачки преку Е-маил – Овде

Доставата е на наш трошок до база на превозникот.