Контактирајте нè

За детални информации

Слободно контактирајте не директно преку нашата форма за контакт

Пон – Пет 09:00 до 20:00

БРЗ КОНТАКТ

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.

CONTACT INFORMATION

Бул. Партизански Одреди бр.107 Скопје 1000 Македонија

+389 02 3062 085
071/331-811

info@polar.com.mk