Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Прикажи 9 24 36

Анадолија

25900 ден
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*90см и 203*95см и или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*92см и 205*97см
 • Изработка по мерка - Побарај понуда

  Гриџо

  18100 ден
  • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
  • Дебелина на МДФ панел – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата од залиха – 203*95см и или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Термо

  44000 ден
  • Состав - Термо дрво + метал конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 20мм
  • Внатрешен панел МДФ – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
  • Димензии на вратата - по мерка
  • Отпорна на надворешни влијанија
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Термо Допо

  62000 ден
  • Состав ТЕРМО ДРВО + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 10 мм
  • Довратник или надвратник со термо стакло и метална решетка
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – по мерка
  • Отпорна на надворешни влијанија
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Алуминиум

  39900 ден
  • Состав - 4мм алуминиум + 6мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на панел + камен  – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
  • Гравура и боја - по избор
  • Димензии на вратата – по мерка
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Стоун

  28900 ден
  • Состав - 4мм Камен фурнир + 6мм МДФ панел + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на панел + камен  – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – од залиха 203*95 см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа на врата од залиха – 205*97см
  • Камен фурнир по избор,за врата по мерка
  • Отпорна на надворешни влијанија
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Стил антрацит

  20900 ден
  • Состав – Метална каса +челично крило • Метална потконструкција исполнета со камена волна • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм • Метална плитка каса • Дебелина на лим на каса – 1,4мм • Дебелина на метал на панел на крило – 1,4мм • Две брави КАЛЕ • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент) • Димензии на вратата – од залиха 203*95см или по мерка • Димензии потребни за монтажа – 205*97см Изработка по мерка - Побарај понуда

  Стил бела

  20900 ден
  • Состав – Метална каса + челично крило • Метална потконструкција исполнета со камена волна • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм • Метална плитка каса • Дебелина на лим на каса – 1,2мм • Дебелина на метал на панел на крило – 1,4мм • Две брави КАЛЕ • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент) • Димензии на вратата – 203*95см или по мерка • Димензии потребни за монтажа – 205*97см Изработка по мерка - Побарај понуда

  Ориент

  24500 ден
  • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Будим

  24500 ден
  • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална шток каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Ракохват
  • Димензии на вратата – 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Венус

  22900 ден
  • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – од залиха 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Стела

  21900 ден
  • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална длабока каса од 18-30см
  • Дебелина на лим на каса – 1,5мм
  • Дебелина на МДФ панел – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ(кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – од залиха 205*95см каса од 18-30см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа на врата од залиха– 207*97см (ширина на каса од 18-30)
  Изработка по мерка - Побарај понуда