Бесплатна достава низ цела Македонија

За нарачка на врата, искористете една од наведените опции, кликнете на копчето во прилог

Квалитет и гаранција

Сервис

Топ продукти

Products on sale

Промотивни производи на попуст

Собни врати
  • Собни врати
  • Надворешни врати
About us

Неколку збора за нас

Сигурносните врати “Полар” се бренд на фирмата “Полар интернационал”.
Фирмата “Полар интернационал” е формирана во 2008 година, како сестра фирма на “Полар дооел”, која постои од 1991 година

Polar doors

Најпродавани

влезни и надворешни врати

Промоција

Погледни ги сите модели...