Сигурносните врати “Полар” се бренд на фирмата “Полар интернационал”.

Фирмата “Полар интернационал” е формирана во 2008 година, како сестра фирма на “Полар дооел”, која постои од 1991 година, со цел да се специјализира во продажбата на врати и да обезбеди максимално преофесионална услуга во тој сектор. Фирмата “Полар Интернационал”, пак е дел од групацијата на фирми “ООЗТ”. Групација која е единствена на нашиот пазар по она што може да го понуди од областа на домување.

Фирмата “Полар Интернационал” е присутна постојано на скопскиот саем за мебел и градежништво како и на неколку интернационални саеми во нашето пошироко опкружување. Фирмата “Полар Интернационал” е ексклузивен дистрибутер на вратите “Полар” во Македонија, Косово,Јужна Србија,Црна Гора и во Русија.

На територијата на Македонија застапени во повекје градови, како: Скопје, Куманово, Прилеп, Кочани, Битола, Охрид и Штип.

Во Скопје продажниот салон се наоѓа во Тафталиџе,на булевар Партизански одреди бр.107,веднаш спроти Окта бензинската или од City Mall во правец на центар на 300 метри од десна страна.
Со вратите “Полар”, добивате поголема сигурност, топлотна и звучна заштита и поголема енергетска ефикасност.

Сигурна врата за сигурен сон.