Прикажувам 1–12 од 124 резултати

Прикажи 9 24 36

Алјаска

20900 ден
 • Состав –  МДФ+метал
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална шток каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
 • Дебелина на МДФ панел – 8мм
 • Две брави
 • Цилиндри – кодиран на главна брава,на секундарна патент
 • Димензии на вратата – 205*95см
 • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
 • Правец на отварање – навнатре и нанадвор

Анадолија

Original price was: 27900 ден.Current price is: 25900 ден.
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*90см и 203*95см и или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*92см и 205*97см
 • Изработка по мерка - Побарај понуда

  Гриџо

  Original price was: 19900 ден.Current price is: 18100 ден.
  • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална плитка каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
  • Дебелина на МДФ панел – 10мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата од залиха – 203*95см и или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Анатолија

  19800 ден
  Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

  ГРЕ Фурнир

  From 29000 ден
  • Состав МДФ+метал
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 0,8мм
  • Метална шток каса
  • Дебелина на лим на шток каса – 1,2мм
  • Дебелина на МДФ панел – 8мм
  • МДФ панел ообложен со фурнир или фарбан
  • Боја или бајц по избор
  • Гравура по избор
  • Брава – Securemme
  • Цилиндри –  MG Кодирани
  • Димензии на вратата – по мерка
  • Довратник со термопан стакло провидно или пескарено
  • Метална решетка на довратник
  • Цена – 29,000 денари на шток каса
  • Цена – 36,000 денари со шток каса +  МДФ каса

  Даб Флодер

  22700 ден
  • Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

  Длабока Гравура Бајц

  24100 ден
  • Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

  Допо 120 бела

  Original price was: 20000 ден.Current price is: 18000 ден.
  Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

  Допо 120 кафена

  Original price was: 20000 ден.Current price is: 18500 ден.
  Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

  Допо 140 бела

  21900 ден
  Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

  Допо фурнир

  42000 ден
  • Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

  Истанбул бела

  20900 ден
  Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*140см Димензии потребни за монтажа – 207*142см