Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

Алуминиум

39900 ден
 • Состав - 4мм алуминиум + 6мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на панел + камен  – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Гравура и боја - по избор
 • Димензии на вратата – по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

Венус ПК

18100 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на панел - 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*97см или по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

Стоун

28900 ден
 • Состав - 4мм Камен фурнир + 6мм МДФ панел + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на панел + камен  – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – од залиха 203*95 см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа на врата од залиха – 205*97см
 • Камен фурнир по избор,за врата по мерка
 • Отпорна на надворешни влијанија
Изработка по мерка - Побарај понуда

Термо

44000 ден
 • Состав - Термо дрво + метал конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 20мм
 • Внатрешен панел МДФ – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата - по мерка
 • Отпорна на надворешни влијанија
Изработка по мерка - Побарај понуда

Термо Допо

62000 ден
 • Состав ТЕРМО ДРВО + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
 • Дебелина на ТЕРМО дрво на крило – 10 мм
 • Довратник или надвратник со термо стакло и метална решетка
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
 • Отпорна на надворешни влијанија
Изработка по мерка - Побарај понуда