Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

Гриџо

18100 ден
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*95см и или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Антрацит

18100 ден
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*90см и 203*95см и или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*92см и 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Стела

21900 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална длабока каса од 18-30см
 • Дебелина на лим на каса – 1,5мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ(кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – од залиха 205*95см каса од 18-30см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа на врата од залиха– 207*97см (ширина на каса од 18-30)
Изработка по мерка - Побарај понуда

Бела

19100 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на КАЛЕ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – 203*90см и 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа –  205*92см и 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Допо

34900 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – по мерка
Изработка по мерка - Побарај понуда

Кафена

18100 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – од залиха 203*90см и 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*92см и 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Пукет

19100 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плититка каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава, на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – од залиха 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Тангањика

18100 ден
 • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата – 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда

Шери

18100 ден
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата - од залих 203*95см или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*97см
Изработка по мерка - Побарај понуда