Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

Анадолија

25900 ден
 • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
 • Метална потконструкција исполнета со камена волна
 • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
 • Метална плитка каса
 • Дебелина на лим на каса – 1,2мм
 • Дебелина на МДФ панел – 10мм
 • Две брави КАЛЕ
 • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
 • Димензии на вратата од залиха – 203*90см и 203*95см и или по мерка
 • Димензии потребни за монтажа – 205*92см и 205*97см
 • Изработка по мерка - Побарај понуда

  Будим

  24500 ден
  • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална шток каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Ракохват
  • Димензии на вратата – 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Венус

  22900 ден
  • Состав 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – од залиха 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда

  Ориент

  24500 ден
  • Состав - 10мм МДФ + метална конструкција
  • Метална потконструкција исполнета со камена волна
  • Дебелина на лим на потконстукција – 1,0мм
  • Метална каса + МДФ каса
  • Дебелина на лим на шток каса – 1,4мм
  • Дебелина на МДФ панел на крило – 10мм
  • Дебелина на МДФ каса – 16мм
  • Две брави КАЛЕ
  • Цилиндри КАЛЕ (кодиран на главна брава,на секундарна патент)
  • Димензии на вратата – 205*95см или по мерка
  • Димензии потребни за монтажа – 207*97см
  Изработка по мерка - Побарај понуда