Прикажувам 13–24 од 124 резултати

Прикажи 9 24 36

Истанбул бела допо

25400 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Истанбул кафена

18500 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

Истанбул кафена допо

25200 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Термопан стакло Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*120см Димензии потребни за монтажа – 207*122см

Јин Јанг

14300 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

ЛТ Бела

14300 ден
Состав – Метал + камена волна Електростатски фарбана Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,4мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*97см

ЛТ Кафена

13450 ден
Состав – Метал + камена волна Обложена со фолија Исполна – камена волна Дебелина на лим на крило – 1,2мм Дебелина на лим на каса – 1,4мм Две брави Цилиндри – кодирани Димензии на вратата – 205*86см,205*90см,205*95см Димензии потребни за монтажа – 207*88см,207*92см,207*97см Правец на отварање – навнатре и нанадвор

МДФ Длабока Гравура

21500 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

МДФ мазна

19000 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

МДФ мазна РАЛ

20800 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

МДФ плитка гравура

20200 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

МДФ принт

24000 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои

МДФ принт

24000 ден
• Состав – 4мм МДф,фарбан со полиуретанска боја,брава,шарки • Димензии – по мерка • Первази – рамни или полукружни Види RAL бои